ozekifutó

futok, írok, fotózok...

25 km, 6:31 pace
25 km, 6:31 pace

ambassador_club_budapest_25_ev.png

Az edzésnaptárban 22 km szerepelt, de úgy gondoltam ezt bátran megfejelhetem még 3-mal. Így az új távolsági rekord egy rendes kerek szám :)

Arról nem is beszélve, hogy lazáztam előző héten, az időhiány meg a sok meló nem kedvezett, este meg már soha nincs kedvem lemenni, próbáltam, fáradtan egész más futni. Nekem a reggel jön be, lehetőleg éhgyomorra :)

Terv nem volt,

fussam le azt kész. Ha viszonylag jó tempó lesz, mondjuk 7-en belül, az már jó. ...

21.1 km 6:13 pace
21.1 km 6:13 pace

Otthoni félmaraton, csak edzésképpen.

Berni segített, mellettem jött bringával. Összeállítottam egy kis koktélt ISO-italból, meg koffeintablettából, plusz banán meg csoki, ezt hozta külön, nem nekem kellett cipelni, nagy segítség volt.

Szép idő volt, bár tegnap egy kicsit kifutottam magam, gondoltam azért az az 5 km nem olyan sok, hogy földhöz vágjon, ha húsz kili kell ma, akkor húsz kili! Na! Ja és akkor már legyen rendesen kövér az a lúd, legyen egy ...

5 km 5:32
5 km 5:32
Rock & Rolla !

Rock and Roll futás Vérteskozma

5 km, kicsi verseny, csak a buli kedvéért, meg jókat írtak, szép táj, hangulat, stb. A 15 km-ről lemaradtam, maradt az 5-ös, sebaj, futok egy sprintet! Tervben volt, hogy a Berni is fut, de ő visszalépett, így saját tempót diktáltam.

A terv az volt, hogy megdöntsem a szigetköri időmet (28 perc-5:20 pace). Na ez már az elején bukó volt, mert a rajt után egy bazi nagy lejtőn kellett lefutni. Persze, lendületet itt lehetett szerezni, ...

10 km, 6:02 - 10 km, 5:45
10 km, 6:02 - 10 km, 5:45

Pár napot Muraszombaton töltöttem. 5 nap, ez elég sok, hogy futás nélkül kibírjam, mindjárt a második napon elindultam felfedező-túrára. Úgyis kellett egy tízest letolnom, két légy egy csapásra. Előzetes netes-térképes kutakodásaim (meg egy vasárnapi fölösleges SPARba menő séta-mivel itt is zárva vannak) során felfedeztem egy csatorna-szerű izét, vagy patakot, ami partján helyes kis gát húzódik ösvénnyel, gondoltam kipróbálom.

Az első út során még ...

Hirdetés

Leírás

Pár éve, egy barátommal elkezdtem konditerembe járni, hogy ledobjam végre a rajtam lévő sertésjelmezt. Edzés végén mindig volt egy kis "kardió", gépen futkorásztunk. Később vettem egy rendes futócipőt, amit persze ki kellett a szabadban is próbálni, ami annyira megtetszett, hogy azóta már csak a futást nyomom, edzek heti 4-et, és mindenféle versenyekre járok. Bekattantam. És egyvalamire rájöttem : minél hosszabb, annál jobb :-) Fékezhetetlen kreativitásom viszont nem merül ki kizárólag száraz futóadatok tömör prezentációjával. Reneszánsz emberként időnként ellenállhatatlan késztetést érzek más művészeti ágakban való próbálkozásaimat is átpasszírozni a nyájas olvasó érzékszervein. Ám lehet, hogy még így sem sikerül bejutnom a halhatatlanok csarnokába...

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása