ozekifutó

futok, írok, fotózok...

Na, így ne fussunk hosszú (?) távot!
Na, így ne fussunk hosszú (?) távot!

Szlovénia, újra. Munka ideszólít, futócipő természetesen csomagba be, már van egy jó kis bejáratott útvonalam, hát hajrá!

Előző nap, csakúgy ismerkedés jelleggel egy hetest letoltam, szuper, semmi különös, jó kis futás volt. Nem volt se hideg, se meleg, részletekre nem is igazán emlékszem már, úgyhogy simán jó lehetett, semmi különleges. 05:56 min/km, ezt most már illene tartani, ha fejlődni szeretnék. Ment is.

Másnap Szabika hazaér éjszakaiból, ...

Dánia, Svédország...
Dánia, Svédország...

Volt egy jó kis hetünk Skandináviában, családi hét Malmöben és Koppenhágában. A futócipőt természetesen besuvasztottam a kézipoggyászba, úgy látszik most már nem indulok el nélküle sehova :) Kinéztem egy jó kis szállást a tenger közelében, elterveztem, hogy jókat fogok szaladgálni a parton, mint a filmeken... :)))

1183103685_1458712208895.jpg

Koppenhágában tartózkodtunk többet, itt kétszer is futottam. Volt a szállás közelében egy mesterségesen kialakított dűnés partszakasz, ...

Hirdetés

Leírás

Pár éve, egy barátommal elkezdtem konditerembe járni, hogy ledobjam végre a rajtam lévő sertésjelmezt. Edzés végén mindig volt egy kis "kardió", gépen futkorásztunk. Később vettem egy rendes futócipőt, amit persze ki kellett a szabadban is próbálni, ami annyira megtetszett, hogy azóta már csak a futást nyomom, edzek heti 4-et, és mindenféle versenyekre járok. Bekattantam. És egyvalamire rájöttem : minél hosszabb, annál jobb :-) Fékezhetetlen kreativitásom viszont nem merül ki kizárólag száraz futóadatok tömör prezentációjával. Reneszánsz emberként időnként ellenállhatatlan késztetést érzek más művészeti ágakban való próbálkozásaimat is átpasszírozni a nyájas olvasó érzékszervein. Ám lehet, hogy még így sem sikerül bejutnom a halhatatlanok csarnokába...

Utolsó kommentek

süti beállítások módosítása